LifeCompany header

Wandel coaching

Gemiddeld zet je 10.000 voetstappen per dag. En hoeveel stappen van die stappen zet je bewust? Of lijk je meer doelloos rond te struinen en lijken de zaken je te overkomen? Wellicht is het zinvol om daar eens bij stil te staan.

De Wandeling is voor iedereen die actief in het leven staat en een time-out zoekt om in dialoog meer zicht in persoonlijke doelen en kwaliteiten te krijgen. Je leven te ordenen om vervolgens te kiezen wat bij je past om met meer plezier en vervulling van het leven genieten. Misschien is het tijd voor jou om nu letterlijk in beweging te komen. Lopen brengt je rust en dwingt je om bewust te zijn van het hier en nu. Zintuigen worden aangescherpt en je kijkt met een andere blik naar de wereld. Wandelen is dé manier om even afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen en aandacht op jezelf te richten. In essentie draait het om bewustwording. Word je bewust wat je energie geeft, wat je diepere wensen en verlangens zijn en verkrijg zicht op je achterliggende drijfveren.

Michèl de Vries is buitenmens en je wandelcoach. Zijn fascinatie voor wandelen is alleen maar toegenomen sinds hij midden in het wandelgebied ben gaan wonen op de grens van Nederland en Duitsland bij Nijmegen.

Na de intake stippelen we het beoogde doel, de wandelafstand en tijdpad uit. De wandelingen duren ongeveer anderhalf uur waarbij we delen van het Pieterpad in de omgeving van Nijmegen begaan. Ik adviseer je een rugzak, drinken, eten en goede wandelschoenen (het liefst waterdicht) mee te nemen.

Het kan zijn dat er is afgesproken om de opdrachtgever op de hoogte gehouden. Je bepaalt als wandelgast zelf wat je de opdrachtgever rapporteert.