LifeCompany header

Welkom

Persoonlijke groei, professionele ontwikkeling

pijl Je bent gelukkig als de dingen die je belangrijk vindt in je leven goed geregeld zijn. Of dat nu gaat om een goed pensioen, ruimte voor je liefdesrelatie of de juiste school voor je kinderen. Of je genoeg voldoening haalt uit een baan, of dat de sfeer op het werk goed is. Allemaal zaken die per persoon verschillend zijn, maar die voor iedereen gelden. Elke dag weer.

Per dag vervul je meerdere rollen. Je werk heeft invloed op je persoonlijke geluk en ontwikkeling. En je privé omstandigheden hebben invloed op je prestaties op je werk. Je vitaliteit zit ‘m in de synergie wanneer al jouw verschillende rollen, passies en kwaliteiten elkaar versterken. Dat kan als je iets doet waar je energie van krijgt, bij een werkgever waar je in gelooft, met een baan die bij jou past.

Life Company richt zich op de duurzame kwaliteitsverbetering van werk en leven in de meest brede zin. Dé plek voor de ondernemende mens, voor professionals en voor een ieder die op zoek is naar inspiratie, motivatie, kennis en zelfinzicht.

Wij bieden de rust om stil te staan bij jezelf en je omgeving, en leren je te leren over jezelf: een vermogen dat een leven lang mee gaat.Life Company is ook actief binnen het onderwijs. Voor een compleet overzicht verwijzen we u naar de website van Life Academy.