LifeCompany header

Over Life Company

'Leven is het meervoud van lef'.

Michel de Vries Michèl de Vries vormt de kern van de zaak. Daarbij gaat hij samenwerkingsverbanden aan met andere bedrijven, collega trainers en/of coaches.

Zijn praktijkervaring ligt zowel in het bedrijfsleven als binnen de wereld van het onderwijs. Na een carrière als leraar voerde hij het management van een opleidingsinstituut gericht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei. Hij volgde diverse coachopleidingen wat de basis van zijn coachschap vormde.

Volgens hem zit de sleutel van vitaliteit ‘m in de lijn. Of het nu om persoonlijke of bedrijfsmatige processen gaat: het hele systeem heeft invloed. Door het systeem van communicatie, denkstijlen en missie af te stemmen, ontstaan gedrag en handelingen vanuit inspiratie met ‘vitalisering’ als gevolg.

Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei acht Michèl zichzelf een (levens)ervaringsdeskundige. Michèl zegt hierover:

Ook ik heb het nodige meegemaakt in mijn persoonlijke en beroepsmatige leven. Daardoor besef ik me dat het leven geen generale repetitie is en dat ik het nu moet doen. De grootste levensles leerde me dat ik volledig verantwoordelijk ben voor alles wat ik voel, vind, doe en ervaar. Om de kracht hiervan te ervaren heb ik angsten moeten overwinnen, gedragspatronen doorbroken en ben ik tot actie overgegaan. Ik heb risico’s genomen en bereikt wat ik ècht wil. Dat gun ik ook een ander.
Life Company biedt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, je loopbaanpad in kaart te brengen, je bedrijfsvoering of je plannen te verwezenlijken.

Michèl de Vries is zowel binnen als buiten het onderwijs actief. Sinds 2007 is hij VELON geregistreerd lerarenopleider.