LifeCompany header

Het mooiste jaar van je leven!

´De komende 365 dagen als je mooiste jaar tot nu toe. Stel je eens voor hoe dat zou zijn… En wat wanneer dit elk volgend jaar opnieuw zo zou zijn?’

Succesvolle bedrijven zorgen ervoor dat zij jaarlijks hun doelen stellen voor het volgende jaar. Toch zijn er slechts weinig mensen die voor zichzelf hetzelfde doen. Minder dan 1 % van de volwassenen hebben een duidelijk idee over hun doelen, en zij die dat wel hebben, verdienen vaak minimaal 10x zoveel als zij die geen doelen stellen. In onze ervaring is dit de voornaamste oorzaak die het verschil maakt tussen de meest tevreden mensen en de rest. Zij die blijkbaar gestopt zijn met serieus nadenken over wat ze willen bereiken in het leven.

We nodigen je uit om de ervaring van dit traject te gebruiken om te ontdekken hoe je jouw talenten en vaardigheden gaat inzetten en zo het leven gaat plannen dat je werkelijk wenst voor jezelf.
Succes is mogelijk wanneer er een goede balans en samenhang is tussen de eigen behoeften, de omgeving, het gedrag, de overtuigingen en waarden: een zichtbare lijn. Wanneer de doorlopende lijn ontbreekt treedt verwarring op en gaat de focus alle kanten op.

Deze training biedt je de kans om de komende 12 maanden tot het mooiste jaar van je leven te maken. Het brengt persoonlijke doelstellingen in lijn, bevordert verantwoordelijkheidsgevoel, discipline, en de focus op het realiseren van de doelen.

Om er voor te zorgen dat je jouw plan ook daadwerkelijk realiseert begeleiden we je tijdens voortgangsgesprekken. We staan dan stil bij de tussentijdse resultaten en kiezen voor de houding en acties die nodig zijn om de gestelde doelen te realiseren.

Neem contact op om je interesse te bespreken!